Болки в пениса и дърпане по време на секс и ерекция – Видео

Представяме ви интересно видео, в което Д-р Василев, специалист в лечението на мъжките проблеми разказва за най-честите причини за болки и дърпане в пениса по време на секс и ерекция.

Изгледайте видеото, за да научите най-важното за късото гемче и фимозата, който представляват над 90% от случаите за неприятно усещане при полов акт.

Много често мъжете се притесняват да посетят лекар или се срамуват от прегледа и търпят с месеци и години оплакванията. Това е неразумно и във видеото ще видите, че лечението на проблемите с кожата на пениса вече навлезе в 21 век, като се използват лазерни и безкръвни методи за корекция. Така от лечението е по-бързо, по-безкръвно и с по-добъре козметичен резултат.

Стандарта за лечение на късото гемче е с CO2-лазер (лазерна френулотомия), което позволява манипулацията да се извърши буквално за 10 минути без влизане в болница.

Лечението за на фимозата става с т.нар. лазерно обрязване, което е модерна и безкръвна процедура, с отличен козметичен ефект.

Всичко това дава възможност на мъжете да решат проблемите си бързо и сигурно, а страшните операции от миналото вече са отживелица.

Ако имате нужда от преглед при уролог-андролог – не се колебайте да се свържете с Урологичен Център „Д-р Василев“ – тел. 0898 765 649, ул. Георги С. Раковски №186, София.

Leave a Comment

Създател на сайта: Д-р Васил Василев - Уролог | в партньорство с Urology.bg - Българският Урологичен Портал