Новият медицински сайт!

Това е първата публикация посветена изцяло на медицината в България. В ProMed.bg ще ще откриете страхотни статии за различните диагнози и заболявания и ще Ви помогнем да се ориентирате в медицинската джунгла, за да бъдете отново здрави.

Сайта ProMed.bg е организиран на отделни секции, съответстващи на отделните медицински специалности, като навсякъде в него е заложена концепцията за достъпна, компетентна и изчерпателна информация – образователни материали и авторски статии, изготвени от практикуващи лекари и специалисти в съответната област. Това прави сайта надежден ориентир както за широката аудитория, така и за медици.

Целта на сайта е да предостави полезна и достъпна за обикновения човек и най-вече сигурна и достоверна информация.

Винаги ще се постараем да намерим начин да Ви отговорим и  напътстваме. Не се колебайте да се свържете с нас. Ще се постараем да Ви бъдем полезни.

Напомняме, че целта на сайта не е да замени лекарската консултация и преглед и всяко самолечение и забавяне в диагностицирането могат да имат фатални последствия за Вашето здраве. Моля, прочетете правилата за ползване и условията за коментиране на сайта.

One Comment

  1. WordPress-чо казва:

    Здравейте! Това е просто коментар.
    За да триете и редактирате коментари просто влезте с потребителското си име и разгледайте отново коментарите на тази публикация. Ще намерите връзки за редактирането и триенето на коментарите.

    Отговор

Leave a Comment

Създател на сайта: Д-р Васил Василев - Уролог | в партньорство с Urology.bg - Българският Урологичен Портал