Д-р Василев – мощен тулиум лазер за простатата

thulium-lazer-prostata-vitaОтделението по Урология в МБАЛ „Вита“, София е оборудвано с последно поколение лазер за лечение на простатата – Cyber TM Thulium 150 Watt лазер на Quanta System (т.нар. „червен лазер”), с който могат да се извършват пълния набор от лазерни хирургични техники за лечение на простатата: лазерна вапоризация, лазерна вапо-резекция и лазерна енуклеация.

Водещ уролог в болницата Д-р Василев има богат опит в лазерните операции на простатата и е преминал обучение в Университетската Болница в Хелзинки Финландия за миниинвазивно и лазерно лечение на простатата и курс по лазелна хирургия на простата в Мадрид, Испания.
Стремежът на екипа на Болница “Вита”, София е да предлагаме на своите пациенти най-новото от съвременната урология.

Cyber TM Thulium 150 Watt лазерът на Quanta System е най-прецизният от съвременните лазери за лечение на простатните заболявания. За разлика от останалите познати лазерни технологии с подобно приложение, дължината на вълната при него се абсорбира по-ефективно от водата и хемоглобина, на което е богата простатата. Лазерната енергия е с много прецизно проникване в дълбочина на тъканите – 1.9 мм. Двете основни качества на Cyber TM Thulium 150 Watt лазера са високата мощност и контролираното проникване в тъканите. Това дава възможност на хирурга за бързо и ефективно премахване на нежеланата простатна тъкан, като същевременно се запазва контрол върху посоката на лазерната енергия. Освен това се намалява до незначителна степен вероятността от усложнения.

Предимства на операцията с тулиум лазер:

• Безкръвно
• Ефективно
• Минимален болничен престой (1-2 дни)
• Минимален период на катетеризация (1-2 дни)
• Запазване на сексуалната функция
• Подходящ за пациенти с по-големи простати
• Подходящ за възрастни пациенти с придружаващи заболявания

Научете още за лазерните операции на простатата >>

Leave a Comment

Създател на сайта: Д-р Васил Василев - Уролог | в партньорство с Urology.bg - Българският Урологичен Портал