Урологичен кабинет Urology.bg

“Аз не деля урологичните случаи на “сериозни” и “дребни”, защото знам, че за всеки отделен пациент неговият проблем е най-важния и когато дойде в кабинета има нужда да му се обърне специално внимание, да получи отговор на въпросите си и да бъде успокоен,” разказва д-р Васил Василев в новото представяне на Урологичен кабинет Urology.bg. Водещият уролог споделя и защо заедно с ежедневните си ангажименти в голямата болница е решил да започне и своя собствена частна практика. “Между операциите и тежките случаи в болницата нямам време да обърна нужното внимание на всеки, който има нужда от урологична консултация,” обяснява д-р Василев, който в момента е началник на урологичното отделение в болница “Вита”. За него обстойния първичен преглед в спокойна и приветлива обстановка са ключови за поставянето на правилната диагноза и провеждането на последващото успешно лечение.

В новото видео за Урологичен кабинет Urology.bg ще видите и някои от пациентите на д-р Василев, които през годините освен за свой лекуващ уролог, приемат д-р Василев и като близък приятел. Защото с личното си отношение към пациентите и със специалното внимание към състоянието на всеки от тях, екипът на кабинета е изградил дългогодишно доверие в между лекари и пациенти.

За своето кратко съществуване от 2013 година насам, частният урологичен кабинет се е утвърдил като предпочитано място за специализиран преглед и консултация на хиляди пациенти, които идват при д-р Василев от цялата страна.

Вижте впечатленията на Деана Горчова и Неофит Владимиров – двама от пациентите на д-р Василев, които разказват за първата си среща с него и защо през годините продължават да се доверяват на професионалното му отношение.

Висококвалифицираните специалисти в Урологичен кабинет Urology.bg ще отговорят на вички ваши въпроси, независимо дали имате нужда от консултация заради някакво дребно неразположение или търсите съвет или второ мнение при сериозен урологичен проблем. За голяма част от случаите консултацията и лечението могат да се извършат на място в кабинета в амбулаторни условия или да се назначи медикаментозно лечение. При по-тежките урологични заболявания, д-р Василев ще ви обясни какви би трябвало да са следващите стъпки от лечението, както и да ви препоръча подходящо лечебно заведение и апаратура за извършване на по-сложни манипулации, изискващи болничен престой.

Частният урологичен кабинет на Urology.bg разполага с модерен ехограф за образна диагностика на пикочно-половата система, съвременен лазер за безкръвни операции при различни андрологични проблеми или при нужда от малки козметични операции, както и пълен набор от апаратура за уродинамика и урофлоуметрия при проблеми с простатата и уринирането.

Д-р Василев е специалист уролог с дългогодишна практика в някои от най-големите урологични отделения в България. В момента д-р Василев е началник на Урологичното отделение към болница “Вита” в София, където разполага с най-съвременна апаратура за разбиване на камъни в бъбреците и лазерни операции на простатата.

Дейности и услуги в кабинета

• Урологичен преглед и консултация
• Ехография
• Урофлоуметрия
• Уродинамика
• Късо гемче – лазерно лечение
• Лазерно лечение на кондиломи

Цени
Кабинета не работи с НЗОК и предлаганите в него дейности и услуги се заплащат.
• Преглед и консултация – 35 лв.
• Ехография – 15 лв.
• Вторичен преглед – 25 лв.

Адрес на кабинета
ул. Г.С. Раковски 186, София
0898 765 649
dr.vassilev@urology.bg

Източник: Урологичен Кабинет Urology.bg

Leave a Comment

Създател на сайта: Д-р Васил Василев - Уролог | в партньорство с Urology.bg - Българският Урологичен Портал